HAMPAASI ESPOO

Olemme suomalainen, moderni ja alan viimeisimmällä teknologialla varustettu yksityinen hammaslääkäriasema. Tarjoamme sinulle ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kaikissa suuhun ja hampaisiin liittyvissä asioissa. Tervetuloa viihtyisälle vastaanotolle hammaslääkäriasemallemme kauppakeskus Isoon Omenaan, Espoon Matinkylään. Hammaslääkäreiltämme saat laadukasta hammashoitoa ja neuvontaa koko suun terveyden ylläpitoon. 

Puhelinajanvaraus

+358 10 201 2040

Hampaasi_logo4

Avoinna

Ma-to 8-20 ja pe 8-14.30

Yhteystiedot

Hampaasi, Matinkylä, Kauppakeskus Iso Omena. Piispansilta 11, 02230 Espoo

TIIMI OMENA

PEKKA VIITA

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen kokenut hammaslääkäri, joka päivittää osaamistaan. Tykkään hoitaa pelkääviä potilaita ja madaltaa heidän kynnystään tulla hammashoitoon. Hoidot voin tehdä myös esilääkityksessä tai sedaatiossa. Kestävät keraamiset kruunut ja paikat onnistuvat tietokoneohjatusti uusinta teknologiaa käyttäen. Samoin hampaanpoistot kuuluvat mieluisiin toimenpiteisiini. Olen suorittanut KKTT -toimenpidevastaavan tutkinnon, joka antaa valmiudet 3D-röntgenkuvien ottoon.
Tervetuloa mukavaan hammashoitoon!

JOHANNA KIVELÄ

HAMMASLÄÄKÄRI

Hammaslääkärin työssä pyrin rauhallisuuteen ja tarkkuuteen. Pidän käsillä työskentelystä ja siitä, että työn tuloksen voi nähdä samantien. Tyytyväinen asiakas, joka kokee, että häntä kuunnellaan ja että hän saa parhaan mahdollisen avun ja tiedon, on mielestäni hammaslääkärin työn tärkeimpiä tavoitteita. Teen monipuolisesti perushammashoitoa kaikenikäisille. Tervetuloa lempeään hammashoitoon!

HENRIIKKA TIMONEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen ystävällinen ja helläkätinen hammaslääkäri. Teen laaja-alaisesti kaikkia toimenpiteitä huolellisesti ja potilasta kuunnellen. Olen unelma-ammatissani ja uskon, että se välittyy työstäni. Lämpimästi tervetuloa!

TEPPO KINNUNEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Huolellista hammashoitoa rauhallisella otteella. Teen laaja-alaisesti perushammashoitoa sekä lisäksi protetiikkaa. Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita. Tervetuloa vastaanotolleni!

SARI NÄTYNKI

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen monipuolinen yleishammaslääkäri. Pidän ammatistani ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Ylläpidän ammattitaitoani seuraamalla alan koulutusta. Osaamisalueeseeni kuuluvat mm. Paikkaus, juurihoidot, keraamiset täytteet ja kruunut sekä hampaan poistot. Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita esilääkityksessä ja sedaatiossa. Pyrin kivuttomaan hammashoitoon hyväksyvässä ilmapiirissä. Kielitaitoni on  suomi, englanti ja ruotsi. Lämpimästi tervetuloa!

GITTE PARMANEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen kokenut ja potilasta kuunteleva hammaslääkäri. Haluan hoitaa sinua huolella ja hellävaraisesti. Teen kaikkea tavanomaista hammashoitoa, tarvittaessa yhteistyössä erikoishammaslääkäreidemme kanssa. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita. Palvelen sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Tervetuloa hoitooni!

ULLA WESTERLUND

IENSAIRAUKSIEN EHL (PARODONTOLOGIA)

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

AULIS UUSITALO

OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Olen rauhallinen, huolellinen, käytännönläheinen ja kokenut oikoja. Teen oikomishoitoa kaiken ikäisille irtokojeilla, kiinteillä kojeilla ja kalvoilla (Invisalign). Teen lisäksi purenta- ja kuorsauskiskoja. Toimin myös yhteistyössä kirurgin ja proteetikon kanssa. Lämpimästi tervetuloa!

PETER RUSANEN

EHL, HLT PROTETIIKKA JA PURENTAFYSIOLOGIA

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

JANNE FRIMAN

EHL PROTETIIKKA JA PURENTAFYSIOLOGIA

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

JYRKI TÖRNWALL

SUU- JA LEUKAKIRURGI

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

SUSANNE TUOMINEN

SUUKIRURGI

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

TIINA NIEMI-KORPI

SUUHYGIENISTI

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

HEIDI PERÄLÄ

SUUHYGIENISTI

Olen kokenut, helläkätinen ja huolellinen suuhygienisti. Haluan antaa asiakkaille positiivisen, kiireettömän ja miellyttävän kokemuksen hammashoitokäynnistä. Työtehtäviini kuuluu hammaskivenpoistot, soodapuhdistukset sekä valkaisut. Lämpimästi tervetuloa!

ANNE OJANTAUSTA

SUUHYGIENISTI

Olen positiivisen luonteen omaava suuhygienisti Espoosta ja ammattiini olen valmistunut vuonna 2004. Työssäni olen rauhallinen, huolellinen ja ammattitaitoinen. Koen tärkeänä kuunnella asiakasta ja huomioin yksilöllisesti kaikkien tarpeet. Ennaltaehkäisevän hoidon sekä ien- jakiinnityskudossairauksien hoidon lisäksi hallitsen myös esteettisen hammashoidon. Minulle voit varata ajan hammaskivenpoistoon, hampaiden valkaisuun, värjäytymien poistoon ja hammaskorun kiinnitykseen (oma koru mukaan). Tervetuloa!

NINA PULLI

ASEMAVASTAAVA

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

YHTEYSTIEDOT HAMPAASI ESPOO

Puhelinajanvaraus

+358 10 201 2040​

Sähköpostiosoite

omena@hampaasi.fi

Yhteystiedot

Hampaasi, Matinkylä, Kauppakeskus Iso Omena. Piispasilta 11, 02230 Espoo