HAMPAASI HERTTONIEMI, HELSINKI

Olemme suomalainen, moderni ja alan viimeisimmällä teknologialla varustettu yksityinen hammaslääkäriasema Helsingin Herttoniemessä. Tarjoamme sinulle ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kaikissa suuhun ja hampaisiin liittyvissä asioissa. Tervetuloa viihtyisälle vastaanotollemme Helsingin Herttoniemeen. Hammaslääkäreiltämme saat laadukasta hammashoitoa ja neuvontaa koko suun terveyden ylläpitoon. 

Puhelinajanvaraus

+358 10 201 2020

Hampaasi_Hertsi

Avoinna

Ma-to 8-19, pe 8-16 ja la 9-14

Yhteystiedot

Kauppakeskus Hertsi, 1 krs. Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki

TIIMI HERTTONIEMI

PÄIVI KOIKKALAINEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Valmistuin hammaslääkäriksi Helsingissä vuonna 2000. Olen luonteeltani ystävällinen ja rauhallinen. Työskentelytapani sopii hyvin iäkkäämmille ja pelkääville potilaille. Teen perushammashoitoa kuten tarkastuksia, paikkauksia, juuri- ja  iensairauksien hoitoja, hampaan poistoja, purentakiskoja sekä pieniä kiinteän protetiikan töitä kuten kruunuja. Osaamiseeni kuuluvat myös osa-ja kokoproteesit. Sydämellisesti tervetuloa uudet ja vanhat potilaat!

KARRI ÅBERG

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen kokenut ja rauhallinen hammaslääkäri. Kuuntelen potilasta ja suoritan toimenpiteet hellällä otteella. Teen toimenpiteitä laaja-alaisesti. Erikoisosaamistani ovat esteettinen hoito ja kestävät keraamiset paikat. Olen työskennellyt onnistuneesti pelkopotilaiden kanssa. Tavoitteeni on saada pelko hallintaan yhdessä potilaan kanssa. Tarvittaessa hammashoito voidaan tehdä nukutuksessa tai sedaatiossa. Lämpimästi tervetuloa hoitoon.

MINNA JOKINEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen iloinen ja potilaan huomioiva hammaslääkäri. Valmistuin vuonna 1998 Helsingin yliopistosta ja sen jälkeen olen työskennellyt yksityishammaslääkärinä ja YTHS:llä. Teen laaja-alaisesti kokonaishoitoja yhteistyössä muiden alan taitajien kanssa. Pidän työstäni ja uskon sen välittyvän hoitotilanteessa. Hammaslääkärillä käynti voi olla mukavaa! Hoidan mielelläni pelkopotilaita. Tervetuloa hoitoon! 

HENRIIKKA TIMONEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen ystävällinen ja helläkätinen hammaslääkäri. Teen laaja-alaisesti kaikkia toimenpiteitä huolellisesti ja potilasta kuunnellen. Olen unelma-ammatissani ja uskon, että se välittyy työstäni. Lämpimästi tervetuloa!

HENRI HAAPSAARI

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta. Hyödynnän työssäni alan uusimpia työtapoja ja menetelmiä. Pyrin työssäni aina siihen, että potilaalla on hoidossa turvallinen ja varma olo. Suoritan mielelläni kokonaishoitoja. Vahvuuteni ovat protetiikassa ja juurihoidoissa. Pidän tärkeänä sujuvaa yhteistyötä potilaan kanssa ja pyrin ilmaisemaan hoitotoimet sekä -suunnitelmat ymmärrettävästi. Arvojani hammaslääkärinä ovat avoimuus, rehellisyys ja potilaan kunnioittaminen. Tervetuloa!

ANU KENTALA

OIKOMISHOIDON ERIKOIS-HAMMASLÄÄKÄRI

Hoidan lasten- ja aikuisten esteettisiä sekä toiminnallisia purentavirheitä monipuolisesti nykyaikaisilla oikomishoidon menetelmillä. Osaamiseeni kuuluvat oraalimotoriset kojeet, kuorsauskiskot ja purentakiskot. Kokemusta oikomishoidoista on kertynyt 15 vuoden aikana terveyskeskuksesta, erikoissairaanhoidosta HUS Kirurgisesta sairaalasta ja yksityisvastaanotolta. Olen kärsivällinen, empaattinen ja hoidan mielelläni pelkopotilaita. Hoidon aloittaminen tapahtuu konsultaatiokäynnillä, jossa kartoitan oikomishoidon tarpeen ja mahdollisuudet sekä arvioin hoidon optimaalisen ajankohdan. Lämpimästi tervetuloa!

REKINA KARHULAHTI

OIKOMISHOIDON ERIKOIS-HAMMASLÄÄKÄRI

Olen Helsingin yliopistosta valmistunut hampaiston oikomishoidon erikoishammaslääkäri. Työkokemusta on karttunut 30 vuoden ajalta terveyskeskuksesta, YTHS:stä, Lastenlinnasta sekä yksityishammaslääkärinä. Toimin myös erikoistuvien oikojien ohjaajana. Erityisosaamistani ovat lasten ja nuorten oikomis- ja oraalimotoriset hoidot. Ensikäynnillä kartoitetaan oikomistarve ja mahdollisuudet sekä arvioidaan hoidon optimaalinen hoitoaika. Olet lämpimästi tervetullut!

TOM LINDHOLM

SUU- JA LEUKAKIRURGI

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

HEIDI KARJALAINEN

SUUHYGIENISTI

Olen ystävällinen, helläkätinen ja ammattitaitoinen suuhygienisti. Työskentelen rauhallisesti ja huolellisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Hoidan mielelläni pelkopotilaita ja olenkin monesti saanut palautetta, ettei se hammaskiven poisto niin kamalaa ollutkaan. Minulla on yli 10 vuoden kokemus ien- ja kiinnityskudossairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Panostan työssäni ehkäisevään hoitoon, autan löytämään juuri sinulle sopivat kotihoitovälineet ja opastan niiden käytössä. Voit kääntyä puoleeni myös esteettisen hoidon merkeissä, vaikkapa vain pienen värjäymän häiritessä tai hampaiden valkaisua suunnitellessasi. Tervetuloa!

NOORA LIESINEN

SUUHYGIENISTI

Olen kokenut ja asiakkaan huomioiva suuhygienisti, joka ottaa vastaan mielellään pelkopotilaita. Suuhygienistinä pyrin luomaan asiakkaalle turvallisen ja positiivisen kokemuksen hammashoitokäynnistä. Työtehtäviini kuuluu mm. hammaskivenpoisto, soodapuhdistukset, puremalihasten hieronta ja valkaisut, unohtamatta suun omahoidon opastusta. Teen hammashoidon toimenpiteet hellävaraisesti ja huolellisesti. Pyrin aina kehittymään työssäni, joten päivitän koulutustani säännöllisesti erilaisilla lisäkursseilla. Minulla on puudutusoikeudet. Tervetuloa!

HENNA MALINEN

SUUHYGIENISTI & HAMMASHOITAJA

Palvelen sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

ANNI TEHIKOSKI

HAMMASHOITAJA

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

KERTTU KASTANJE

HAMMASHOITAJA

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

ANNIINA RAINIO

HAMMASHOITAJA & VASTAANOTTO-
VIRKAILIJA

Hoidan ja palvelen sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT HAMPAASI HERTTONIEMI

Puhelinajanvaraus

+358 10 201 2020

Sähköpostiosoite

hertsi@hampaasi.fi

Yhteystiedot

Kauppakeskus Hertsi, 1 krs. Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki